ב"קראון איריס" של "מנו ספנות": ככה מכינים חגיגה מסורתית: המצרכים שירכיבו את חגיגת המימונה הענקית על הים

ב"קראון איריס" של "מנו ספנוות": ככה מכינים חגיגה מסורתית: המצרכים שירכיבו את חגיגת המימונה הענקית על הים

במוצאי החג יתכנסו כ-2000 חוגגים ליהנות ממיטב מאכלי המימונה צוות השפים באוניה "קראון איריס" של "מנו ספנות" השלימו את ההכנות לחגיגת המימונה הגדולה שתערך במוצאי החג בהשתתפות כ-2000 אורחים בסיוע של כ-650 אנשי צוות מיומנים שקיבלו הסבר מפורט על מנהגי החג. לחגיגות המפוארות של המימונה, נעשה תכנון מוקפד של מגוון מרכיבים להכנת מנות מסורתיות, שמבטיח חוויה מפנקת וחגיגית, המגלמת את מהות המסורות השמחות של המימונה. זו הרשימה של המרכיבים הקולינריים החיוניים: קמח איכותי – 1,200 ק"ג, סולת טחונה דק – 120 ק"ג סוכר גרגרים טהור – 250 ק"ג דבש זהב – 160 ק"ג ביצים טריות מהחווה – 6,000 יחידות מרגרינה עשירה – 100 ק"ג בצק פילו עדין – 220 ק"ג בצק כנאפה אותנטי – 200 ק"ג סוכר אבקה מסונן דק – 60 ק"ג שוקולד עשיר – 140 ק"ג מבחר פירות עונתיים טריים – 1,400 ק"ג פסטה גורמה מעורבת – 240 ק"ג מאפי סיגר פריכים – 220 ק" ג מאפי קובה אפויים מזהב – 220 ק"ג בצק עלים קל ופלאפי – 250 ק"ג חגיגת המימונה תהווה את השיא של ההפלגה בת 3 ימים שבמהלכה נהנו המפליגים מארוחות חג עשירות, ממגוון של אטרקציות, פעילויות תרבות ופנאי, מבריכות שחייה, מועדוני ילדים ונוער, ג'קוזי, ספא, הופעות בינלאומיות, אומנים ישראליים, פעילות ספורט, תחרויות, סיורים מודרכים בלימסול שבקפריסין.

צילומים: יש אישור לפרסום ללא זכויות יוצרים. קרדיט צילום: מ.ל.ת

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email

כתיבת תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.